Daniva Consulting AB

Stockholms län

Information

Daniva Consulting AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Daniva Consulting AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Daniva Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Daniva Consulting AB har haft sedan 2007-07-30. Daniva Consulting AB har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Daniva Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skyttev. 7, 182 74, Stocksund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9686898.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Daniva Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Daniva Consulting AB har idag 556735-0946 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Daniva Consulting AB

Bolaget skall erbjuda konsulttjänster inom mjukvarubranschen.

I Daniva Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson Ivanov, Daniel som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ann Elisabeth som är född 1975 och har titeln Suppleant, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .