Marindepån Produktion i Gästrikland AB

Stockholms län

Information

556735-5994 är organisationsnummer för verksamheten Marindepån Produktion i Gästrikland AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marindepån Produktion i Gästrikland AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Marindepån Produktion i Gästrikland AB finns i.

Marindepån Produktion i Gästrikland AB har varit registrerat sedan 2007-08-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marindepån Produktion i Gästrikland AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

Marindepån Produktion i Gästrikland AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Marindepån Produktion i Gästrikland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Marindepån Produktion i Gästrikland AB så kan ni göra det på telefon genom 026-122250 eller genom brev på följande adress:
Atlasg. 5, 802 86, Gävle

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva produktion och reparationer av båtar, båtmotorer och båttillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Marindepån Produktion i Gästrikland AB och det är Lundén, Lars Jörgen som är född 1966 och har titeln Extern VD, Sandhaag, Björn Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Junestrand, Jacob Richard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Axdorph, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Suppleant, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln Revisor, Revaco Revision AB som är född och har titeln Revisor