Optiker Gyldén AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av optiska varor och tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Optiker Gyldén AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Optiker Gyldén AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2007-12-10 så skapades Optiker Gyldén AB och verksamheten är har F-skattsedel Optiker Gyldén AB har haft det sedan 2008-01-17.

Optiker Gyldén AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-17

556745-9721 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Optiker Gyldén AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Optiker Gyldén AB så går det att nå dem via telefon på 08-7550130 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Optiker Gyldén AB är Gyldén, Mia Christina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Yvonne Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .