Coraggio AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet med inriktning på organisationskonsult, individstöd, coaching och terapi samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Coraggio AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Coraggio AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2008-01-09 så skapades Coraggio AB och företaget är har F-skattsedel Coraggio AB har haft det sedan 2008-02-28.

Coraggio AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-02-28

556748-6575 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Coraggio AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Coraggio AB så går det att nå dem via telefon på 070-7920575 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Coraggio AB är Fritz, Anna Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritz, Lars Carl Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Fransson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, JF Revision AB som är född och har titeln Revisor, .