Evolve Meetings AB

Stockholms län

Information

Evolve Meetings AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Evolve Meetings AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Evolve Meetings AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Evolve Meetings AB har haft sedan 2008-06-05. Evolve Meetings AB har funnits sedan och 2008-06-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Evolve Meetings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enebybergsv. 60, 182 46, Enebyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9359846.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Evolve Meetings AB Privat, ej börsnoterat.

Evolve Meetings AB har idag 556757-8967 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Evolve Meetings AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom mötes- och eventindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Evolve Meetings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heyman Liljefors, Petra Marie som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljefors, Carl-Fredrik Jens som är född 1968 och har titeln Suppleant, Pharmanson, Sten Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .