Fihlmans Förvaltning och Handel

Stockholms län

Information

Försäljning av bild- och fotomedia med därtill hörande utrustning. Ekonomisk rådgivning och konsultering. Förvaltnings- och servicearbeten såsom snöröjning och underhåll av trapphus. Förvalta firmans egendom genom att äga aktier och obligationer som är noterade på Stockholms Fondbörs, och därtill hörande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fihlmans Förvaltning och Handel vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Danderyd så är Fihlmans Förvaltning och Handel en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1994-03-29 så skapades Fihlmans Förvaltning och Handel och verksamheten är har ej F-skattsedel.

580627-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Fihlmans Förvaltning och Handel och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fihlmans Förvaltning och Handel så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fihlmans Förvaltning och Handel är Fihlman, Hans Evert som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .