Space Art PT

Stockholms län

Information

Space Art PT är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Space Art PT finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Space Art PT är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-08-04.

Space Art PT som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-03-22. Men sedan 2003-08-04 så har Space Art PT varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Space Art PT så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7688532.

Danderyd arbetar för att bolag som Space Art PT ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Space Art PT. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Utveckling och installationsbaserade informationssystem i terminal (interaktiva datorer) i fysisk miljö i detta ingår analys, strategi- och åtgårdsförslag, program- och hårdvaruutveckling, projektleding, installation och uppföljning. Värdepapper.

Firmatecknare för Space Art PT är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Space Art PT och det är följande personer, Liliegren, Lars-Peter som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Space Art PT är 580728-XXXX.