JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD

Stockholms län

Information

JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD är ett företag som finns i Danderyd. I JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD finns det lite olika personer som är förknippade och det är SANDBERG, JOHAN ALBERT som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD på telefon 08-7686086.

Tillverkning av möbler samt tapetserar-arbeten

Idag är JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD av bolagstypen Enskild firma.

JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD så är det följande:

JOHAN SANDBERGS TAPETSERARVERKSTAD har 591229-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.